DMCA

Tervetuloa osoitteeseen http://www.alhovuori.fi (”Sivusto”). Kunnioitamme muiden henkistä omaisuutta niin kuin odotamme muidenkin kunnioittavan oikeuksiamme. Digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslain, Yhdysvaltojen laki, osasto 17, 512 (c), nojalla tekijänoikeuksien omistaja tai edustaja voi lähettää meille poistoilmoituksen alla luetellun DMCA-edustajan kautta. Internet-palveluntarjoajana meillä on oikeus vaatia koskemattomuutta mainituilta rikkomusvaatimuksilta DMCA: n “safe harbor” -säännösten mukaisesti. Jotta voisit toimittaa vilpittömässä mielessä rikkomusvaatimuksen meille, sinun on lähetettävä meille ilmoitus, joka sisältää seuraavat tiedot:

Ilmoitus rikkomuksesta – vaatimus

1. tekijänoikeuksien omistajan (tai henkilön, joka on valtuutettu toimimaan omistajan puolesta) fyysinen tai sähköinen allekirjoitus;
2. tekijänoikeuksin suojatun teoksen, jonka väitetään loukkaavan, yksilöinti;
3. Poistettavan loukkaavan materiaalin tunnistetiedot ja tiedot, jotka ovat kohtuudella riittäviä, jotta palveluntarjoaja voi löytää materiaalin. [Lähetä kyseisen sivun URL-osoite auttaaksemme meitä tunnistamaan väitetysti loukkaavat työt];
4. Tiedot, jotka ovat kohtuudella riittäviä, jotta palveluntarjoaja voi ottaa yhteyttä valituksen tehneeseen osapuoleen, mukaan lukien nimesi, fyysinen osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja faksinumerosi;
5. Lausunto siitä, että valituksen tekijä uskoo vilpittömästi, että tekijänoikeusasiamies ei ole sallinut aineiston käyttöä; ja
6. Vakuutus ilmoituksen tietojen paikkansapitävyydestä ja väärinkäytöksen seurauksena, että valituksen tekijällä on valtuudet toimia tekijänoikeuden omistajan puolesta.

Osasto 17 USC §512 (f) tarjoaa siviilioikeudellisia vahinkoja koskevia seuraamuksia, mukaan lukien kustannukset ja asianajajapalkkiot, henkilöille, jotka tietoisesti ja olennaisesti vääristävät tiettyjä tietoja ilmoituksessaan rikkomuksesta 17 USC § 512 (c) (3) nojalla.

Lähetä kaikki poistoilmoitukset Yhteystiedot-sivumme kautta. Ole hyvä ja lähetä sähköpostia sähköpostitse saadaksesi nopea huomio.

Huomaa, että voimme jakaa henkilöllisyyden ja tiedot jokaisessa saamassaan tekijänoikeusrikkomusvaatimuksessa väitetyn loukkaajan kanssa. Pyydettäessäsi ymmärrät, että hyväksyt ja hyväksyt sen, että henkilöllisyytesi ja vaatimuksesi voidaan ilmoittaa väitetylle rikkojalle.

Vastailmoitus – materiaalin palauttaminen

Jos olet saanut ilmoituksen materiaalin poistamisesta tekijänoikeusloukkausta koskevan vaatimuksen vuoksi, voit lähettää meille vastailmoituksen pyrittäessäsi palauttamaan kyseinen materiaali sivustolle. Sanottu ilmoitus on annettava kirjallisesti DMCA-edustajallemme, ja sen on sisällettävä olennaisesti seuraavat elementit 17 USC: n § 512 (g) (3): n mukaisesti:

1. Fyysinen tai sähköinen allekirjoituksesi.
2. Kuvaus irrotetusta materiaalista ja sen alkuperäinen sijainti ennen sen purkamista.
3. Väärennysrangaistuksen alainen lausunto siitä, että uskot vilpittömästi, että materiaali on poistettu tai poistettu käytöstä poistettavan tai käytöstä poistettavan aineiston virheen tai virheellisen tunnistamisen seurauksena.
4. Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä lausunto siitä, että suostut sen liittovaltion käräjäoikeuden lainkäyttövaltaan, joka on sen oikeuspiirin alueella, jossa osoite sijaitsee (tai jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, suostut minkä tahansa oikeusalueen, jolla palveluntarjoaja voi löytyä, lainkäyttövaltaa) ja että hyväksyt prosessin tiedoksiannon henkilöltä tai yrityksestä, joka toimitti alkuperäisen rikkomusilmoituksen.
5. Lähetä vastailmoitus Yhteyssivumme kautta. Sähköposti on erittäin suositeltava.

Toista rikkomuskäytäntö

Suhtaudumme tekijänoikeuksien loukkauksiin erittäin vakavasti. Digitaalisen vuosituhannen tekijänoikeuslain toistuvia rikkojia koskevien vaatimusten mukaisesti ylläpidämme luetteloa tekijänoikeuksien haltijoiden DMCA-ilmoituksista ja pyrimme vilpittömässä mielessä toistamaan rikkojat. Niiden, jotka rikkovat sisäistä toistuvien rikkojien käytäntöämme, heidän tilinsä lopetetaan.

muutoksia

Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivun sisältöä ja sen käytäntöä käsitellä DMCA-vaatimuksia milloin tahansa mistä tahansa syystä. Sinua kehotetaan tarkistamaan uudelleen tarkistaaksesi tämän käytännön usein muutosten varalta.